Spring til indhold

Familieboliger med plads til livet

Indlæser…

Funktionelle og moderne lejeboliger med plads til hele familien

Familieboligernes indretning er både funktionel og moderne. En optimal disponering uden spildarealer giver mulighed for at hver eneste kvadratmeter kan udnyttes. Boligerne er forsynet med egen terrasse eller altan, der giver mulighed for at trække sig lidt, når behovet for alenetid og fordybelse opstår. Bebyggelsens udformning giver samtidig mulighed for, at beboerne kan ”se lidt efter hinanden” og skabe en fælles tryghedsfølelse.

Fællesskabet i fokus

Konceptet har allerede i planlægningsfasen haft fokus på at få en bred beboersammensætning med vægt på fællesskab, afslapning og tryghed.

Boligerne i stueetagen får små haver under altanerne, skærmet af bevoksning. Forskydning af altaner giver dem en varieret facade og bedre lysforhold – både ude og inde. Svalegange med enkelte udvidelser inviterer til at mødes og få sig en lille snak med naboerne.

Boliger bygget med miljøhensyn

Der er i valg af materialer lagt stor vægt på både bæredygtighed, og at bebyggelsen skal falde naturligt ind i det nuværende miljø. Byggeriet bliver opnår en guld DGNB certificering, når byggeriet står færdigt.

Se brochure