Tæt på naturskønne omgivelser

Den skønneste beliggenhed
Grøndals Have ligger perfekt i forhold til alt det, du har brug for i hverdagen. Tæt på byens centrum, indkøbsmuligheder, station, motorvej og et godt og trygt stisystem.

Attraktiv beliggenhed
Nærmest lige udenfor døren er der både indkøb, grønne områder og tilkørsel til motorvej inden for kort afstand. Også det udbyggede stisystem medvirker til, at beboerne kan færdes i trygge og rolige omgivelser, når de vil motionere med gå- eller løbeture.

Plads til at være privat
I projektfasen har vi lagt vægt på, at der skal være en god balance mellem det gode naboskab og den personlige ro. Til boligerne hører enten en privat altan eller terrasse, og selvfølgelig den store, fælles atriumgård, hvor du kan følge med i alt det grønne, der spirer og gror. Du har muligheden for at trække dig tilbage på din egen terrasse eller altan.

Danmarks smukkeste stationsby
Organisationen Historiske Huse i 2020 udpegede Haslev som Danmarks smukkeste stationsby ud af 10 nominerede, gør det ekstra attraktivt at bygge og bo netop her.

Den lille hyggelige stationsby ligger tæt på Gisselfeld Kloster, Bregentved Gods, Svenskekløften og Camp Adventure. Området er også kendt for sine mange gårdbutikker.
Se mere på https://www.sydkystdanmark.dk

Samarbejdspartnere