Spring til indhold

Med naturen lige udenfor døren

Tæt på alt hvad du har behov for i hverdagen

Grøndals Have ligger perfekt i forhold til alt det, du har brug for i hverdagen. Tæt på byens centrum, indkøbsmuligheder, station, motorvej og et godt og trygt stisystem.

Nærmest lige udenfor døren er der både indkøb, grønne områder og tilkørsel til motorvej inden for kort afstand. Også det udbyggede stisystem medvirker til, at beboerne kan færdes i trygge og rolige omgivelser, når de vil motionere med gå- eller løbeture.

Smuk placering, centralt i Haslev

Grøndals Have ligger smukt placeret, centralt i Haslev, på hjørnet af Bregentvedsvej og Grøndalsvej. Blandt store træer, frodige varierede krat, en smuk allé af rønnetræer langs Grøndalsvej og et karakterfuldt terræn, der falder fra det skrånende område i nord til en flad slette i syd. Grunden ligger i et kvarter, som rummer klassiske murermester villaer i halvandet og to plan langs Bregentvedvej, det karakteristiske tidligere Haslev Sygehus med sit store, røde tegltag, Grøndalcenteret og Grøndalshusene langs Grøndalsvej. Mange af dem er røde murstensbygninger fra forskellige tidsaldre.

Tæt på bymidten, gode transportforhold og indkøbsmuligheder

450 m Supermarked
1600 m Haslev fodboldklub
1600 m Haslev Station
1000 m Midtsjællands Gymnasium
600 m Haslev Bibliotek
100 m Læge
150 m Børnehave
750 m Haslev Privatskole

Danmarks smukkeste stationsby

Organisationen Historiske Huse i 2020 udpegede Haslev som Danmarks smukkeste stationsby ud af 10 nominerede, gør det ekstra attraktivt at bygge og bo netop her.

Den lille hyggelige stationsby ligger tæt på Gisselfeld Kloster, Bregentved Gods, Svenskekløften og Camp Adventure. Området er også kendt for sine mange gårdbutikker.
Se mere på https://www.sydkystdanmark.dk